Thursday, 31 March 2011

hari ni aku kena tukar di KPC.

PEEERRGGGHHH!!!

aku melaporkan diri aku di KUANTAN PORT CONSORTIUM
pada pukul 9.30 . berat kaki aku nak melangkah ke situ . bedebor rasenye sebab tanpa mak aku.
selalunya mak aku yang temankan aku .
samapainya disitu aku disambut baik oleh staf kat citu..
 ohhh sungguh terharu aku .
btw cam best je praktikal kat situ .
hope aku berjaya menghabiskan praktikal aku kat situ.

ni la tempat praktikal aku yang baru

nampak cam mencabar je kan ??
heheheh
hope aku berjaya menghabisan latihan industri aku.
dan mendapat ilmu yang cukup untuk final report !



7 comments:

  1. ahahhaa... hari kamis aritu baru aku p sana utk field trip kos aku.. hahhaah

    ReplyDelete
  2. best ny prktikel kat tempat camtu

    ReplyDelete
  3. good luck ... lepas praktikal .dah dapat kerja jangan lupa belanja

    ReplyDelete